HTML

Új vállalkozás

Másodállásban idős betegeknek tanfolyamot tartok saját otthonukban a szervezetük öngyógyítómechanizmusait,hogyan használhatják tudatosan,miként befolyásolhatják,melyek a lehetőségeik?Szeretek velük foglalkozni:akár a lábukat mosom finom,fenyőolaj és tengerisóban,akár masszírozom őket revalizáló kence-ficékkel,akár felolvasok nekik.......nagyokat beszélgetünk ,ünnepnapokon a magányosokat meglátogatom ugyanúgy.Gyászukban is mellettük vagyok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.12.16. 18:19 TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT:20-805-4669:8-12 óráig

SZOMBATOOONNNN MEGYÜNK,VÁÓ!!STARTNAPRA:Budapestre!!!!!!!!!!!!!

Rengetegen lesznek mesélek majd okés?Te nem tudsz eljönni velünk?Megmutatják,elmondják,megtanítják,megünneplik,elindítják:PREVENCIÓ...Ugye már hallottad ezt a kifejezést,te is?Tudod,magadra maradtál az egészségügyben is.........A betegvárólisták egyre hosszabbak:addig jelentkezz munkatársunknak amíg egészséges vagy!Ne feledd megtartani az egészséget mindig könnyebb mint azt esetleg elkeseredve megpróbálni visszaszerezni!!!!4000Ft a belépőjegy szólj időben ha érdekel szórakoztató is az mellett,hogy mennyire hasznos!Egyszer van egy hónapban......ha jól tudom.......

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tanfolyamazongyogyitasert.blog.hu/api/trackback/id/tr761602706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása