HTML

Új vállalkozás

Másodállásban idős betegeknek tanfolyamot tartok saját otthonukban a szervezetük öngyógyítómechanizmusait,hogyan használhatják tudatosan,miként befolyásolhatják,melyek a lehetőségeik?Szeretek velük foglalkozni:akár a lábukat mosom finom,fenyőolaj és tengerisóban,akár masszírozom őket revalizáló kence-ficékkel,akár felolvasok nekik.......nagyokat beszélgetünk ,ünnepnapokon a magányosokat meglátogatom ugyanúgy.Gyászukban is mellettük vagyok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.12.16. 18:36 TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT:20-805-4669:8-12 óráig

7 évig nem volt saját otthonunk ,elvesztettük felemésztette a depresszióm ........Mindenkit várok aki hasonlóan járt.....Azt is mondjátok el ha sikerült újra megalapoznotok a legalapvetőbb biztonságotokat had örüljünk,November másodikával sikerült nekünk

Vigasztaljuk közösen -és bíztassuk-akik még azon fáradoznak,hogy újra sikerüljön a legalapvetőbb anyagibiztonságot megalapozniuk!Amikor elment az ingatlanunk azzal vigasztaltak bennünket a szüleim:"Még fiatalok vagytok és sokan elvesztették aztán újra megszerezték,Ti is megcsinálhatjátok újra!"Köszönjük nekik,hogy hittek bennünk,de mi tudjuk,Jehova,neked köszönhetjük!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tanfolyamazongyogyitasert.blog.hu/api/trackback/id/tr421602740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása