HTML

Új vállalkozás

Másodállásban idős betegeknek tanfolyamot tartok saját otthonukban a szervezetük öngyógyítómechanizmusait,hogyan használhatják tudatosan,miként befolyásolhatják,melyek a lehetőségeik?Szeretek velük foglalkozni:akár a lábukat mosom finom,fenyőolaj és tengerisóban,akár masszírozom őket revalizáló kence-ficékkel,akár felolvasok nekik.......nagyokat beszélgetünk ,ünnepnapokon a magányosokat meglátogatom ugyanúgy.Gyászukban is mellettük vagyok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.12.15. 06:03 TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT:20-805-4669:8-12 óráig

Napló a munkámból:20-8054669:8-12 óráig érsz el Veszprémben ,Kádártán és Gyulafirátóton

Mesélni fogok mert izgalmas az én munkám,nagyon szeretem,mindig másokkal ismerkedek meg mint biztosítós és mint hálózatépítő kezd kialakulni egy "üzleticsaládom".Ha otthonodban rálennél kényszerítve,hogy a rezsihez keress még jelentkezz,írj az ímélemre vagy hívjál telefonon 8-tól délig.Díjmentes képzésünk bárkinek,akár 8 általánossal igénybevehető!Orvosok,nővérek,védőnők és egyéb eü dolgozók tartják.Nekünk elengedhetetlen,hogy te ne légy sikeres ha igyekezel és tanulsz tőlünk.

bibliatanulas@freemail.hu

Miért mondja egy ember aki a bibliát tanulja,hogy a holnapot megváltoztathatjuk,ha akarjuk? Fitoterepauta leszek,mert ha mi emberek sok hibát el is követtünk:Isten patikája kimeríthetetlen!Ne rohanj se te,se gyermekeddel rögtön orvoshoz!Az egészségügy az-és a "zsebbetegség"-amin szerintem minden szülőnek kötelessége javítani!Ne sírjunk tovább,fogadjuk el az új helyzetet:LEGYETEK VELEM TI IS MOSOLY KÖVETEK!!!!!!!!!Tudom fáradt vagy,elkeseredett töltődj is az oktatásunkon!Nézz utána mit kaphatsz az új generációs egészségügyi szakemberektől! Ne feledd:az oktatásunk díjmentes!

Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy holnap prevenció


A bejegyzés trackback címe:

https://tanfolyamazongyogyitasert.blog.hu/api/trackback/id/tr101598967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása